Избор и монтаж на климатик преди завършване на ремонт на апартамент.

Избор и монтаж на климатик преди завършване на ремонт на апартамент.

Добре е да предвидите място и монтаж на климатика преди ремонта който планирате. Необходимо е да се направят отвори и да се положат тръби и кабели до мястото на което ще бъде монтиран климатика. За целта можете да се свържете с професионална фирма за монтажи на климатици и да се консултирате.  Важно е това да се направи преди окончателното и довършителните работи от ремонта – шпакловка и боя, защото така ще имате добре изглеждащ и завършен интериор

Изборът на климатик е особено важен и малко хора взимат предвид неговата марка, а моделите постоянно се менят, но производителите не. Ето защо сметнахме, че ще е много по-полезно да ви дадем малко информация за различните марки и производители на климатици за да можете по-лесно да направите своя избор. Подбрали сме някой от водещите световни производители особено актуални в момента на Българския пазар.

Климатици Gree

Марката  Gree Electric Appliances е сравнително „млада“, основана е през 1991 в Джухай (Китай) и към днешна дата е един от най-големите производители на климатици в световен мащаб. Продукти на марката се продават в над 200 страни по цял свят. Производителя печели разработването за различни проекти с международно значение като – Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, „Световната купа на ФИФА – 2010 г.” в Южна Африка, Азиатските игри в Гуанджоу (Китай) през 2010 г., Зимните Олимпийските игри в Сочи, Русия) Един от най-новите модели на марката Gree е климатика GTech с филтър с активен въглен, неговата система от филтри гарантира максимално пречистване на въздуха от вируси, бактерии, прах и миризми.

Разгледайте различни модели климатици Gree тук : https://www.viclima.bg/produkt-etiket/gree/

 

Климатици Daikin

Японската марка е под номер едно за най-качествените и добри климатици в света. Рядко има някой който да не е чувал техните модели климатици. Фирмата има изнесени производства в Германия, Турция, Чехия и други страни. Климатиците с марка Daikin са едни от най-търсените, най-издръжливите и най-икономичните. В последните години с преместването на производството на климатици от азиатските страни към Европа се повишава и качеството на производството. Daikin климатиците са едни от първите които въвеждат новия тип фреон – R410, който освен другите му предимства е и безопасен за атмосферата и озоновия слой. Към днешна дата японската фирма е подобрила своите модели климатици до едни от най-високите нива на ефективност при работа. Постоянната конкуренция на Daikin с Mitsubishi Electric води и до постоянното подобрение и усъвършенстване на моделите климатици и използваните при тях технологии. Единствен недостатък на марката е по-високата цена.

Можете да видите климатици Daikin тук : https://www.viclima.bg/produkt-etiket/daikin/

 

Климатици Fuji Electric

“Fuji Electric Manufacturing Co., Ltd.”  е създадена като капиталово и технологично обединение между Японската фирма “Furukawa Electric Co., Ltd. И Германската фирма – “Siemens AG” Фирмата има голям опит в производството на различни климатични системи и инсталации за централна климатизация. Предлага както различни инверторни и хиперинверторни модели така и сплит и мулти -сплит системи за дома и офиса. Много са популярни и техните VRF системи за централна климатизация на сгради и помещения. Голям плюс при техните климатици са възможността за отопление и работа при относителни ниски зимни температури. Моделите климатици се сглобяват в заводите на FUJITSU GENERAL Ltd., като предлагат високо качество, надеждни модели и добри цени.

Модели климатици с марката Fuji Electric можете да намерите тук : https://www.viclima.bg/produkt-etiket/fuji-electric/

Related Posts

Leave A Reply